Opet u akciji servis grupne kupovine SkupiPaKupi.me

Servis je u Crnoj Gori dostupan od početka ljeta, kada se pojavio sa nekoliko skromnih ponuda (popust na skvoš termine, ručak)
0 komentar(a)
e-kupovina, Foto: Shutterstock.com
e-kupovina, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 11.10.2011. 14:41h

Nakon ljetnje pauze, servis grupne kupovine SkupiPaKupi.me, reklo bi se nastavlja sa realizacijom ranije zacrtanih planova.

SkupiPaKupi.me je projekat barske kompanije Monte Web Solutions (MWS). Servis se po konceptu ne razlikuje od drugih lokacija iste namjene.

Kao i na drugim sličnim sajtovima, klijenti crnogorske usluge za grupnu kupovinu (trgovine, restorani, knjižare, kafići, spa i fitnes centri, stomatološke ordinacije, bioskopi, pozorišta...) na dnevnoj bazi nude usluge po cijenama nižim od uobičajenih – sa popustima od 30 do 90 odsto.

Korisnici sajta tragaju za tim popustima. Lokacije za grupnu kupovinu su zapravo posrednici – oni omogućavaju korisnicima da na tim lokacijama kupe kupone, koje će kasnije zamijeniti za konkretan proizvod ili uslugu.

Servis je u Crnoj Gori dostupan od početka ljeta, kada se pojavio sa nekoliko skromnih ponuda (popust na skvoš termine, ručak).

On-line kurs engleskog jezika

Uslijedila je ljetnja pauza – kada su, kako navode nadležni, neke stvari unaprijeđene i „jurilo se za novim ponudama“. Tako je sada, kako navode u MWS, kupone na tom sajtu moguće platiti i on-line, a zadržana je i mogućnost plaćanja putem uplatnice.

Što se ponuda tiče, one se, navode u kompaniji, najčešće odnose na razne kozmetičke, frizerske salone, sport, restorane, ulaznice, putovanja, zubarske usluge...

Zanimljiva informacija za one koji tragaju za poslom je da MWS traži agente za rad na terenu – to su lica koja će tragati za ponudama i popustima.

Zanimljiva informacija za one koji tragaju za poslom je da MWS traži agente za rad na terenu – to su lica koja će tragati za ponudama i popustima koji će putem servisa biti ponuđeni krajnjim korisnicima, posjetiocima sajta.

Agent se može postati i putem sajta, gdje postoji forma za agente. Kompaniji su potrebni agenti za sve gradove u Crnoj Gori. MWS trenutno ima ponude samo za Podgoricu, Bar i Budvu.

„Odlučili smo da se ne fokusiramo strogo na tri grada, već da damo priliku svakom ko želi da promoviše svoj grad. Pa ćemo vidjeti na kakav ćemo odziv naići“, kažu u kompaniji.

U kompaniji se nadaju da će početni skepticizam, kako onih koji bi trebalo da daju ponude, tako i potencijalnih kupaca, ubrzo zamijeniti povjerenje i da će brojka od 400 registrovanih korisnika tokom prvog mjeseca, uskoro postati značajno veća.

Bonus video: