WebFest.me: Koji je najbolji sajt u regionu?

U Budvu dolaze osnivači Wordpressa, Mat Muleveng i osnivač servisa About.me, Toni Konrad
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2011. 10:37h

WebFest.me takmičenje za najbolji regionalni web sajt, odnosno projekat, počinje danas i trajaće do kraja novembra.

Takmičenje za najbolja web rješenja će se održavati na sajtovima www.nadlanu.com, uz čiju kompletnu tehničku podršku je i realizovana glasačka platforma, kao i na zvaničnom sajtu festivala .

Zainteresovani će moći slobodno prijaviti sajtove za koje smatraju da su najbolji u određenoj kategoriji, a svi će biti u konkurenciji za Grand Prix festival, koji će dodjeljivati javnost putem glasanja. Prijave će trajati do 10. oktobra, a glasanje će biti od 15. oktobra do 5. novembra.

Web Fest .ME je najveći regionalni Internet festival, posvećen promociji i unaprijeđenju Interneta i svim vrijednostima koje javnosti donosi globalna mreža.

Osnivači Wordpressa i About.me

Osim takmičenja za najbolja web rješenja, u okviru WebFesta će biti održana i konferencija, koja će okupiti najpoznatije svjetske stručnjake iz oblasti Web industrije i sve ljude iz regiona koji žive od interneta. Konferencija će biti održana 22. i 23. septembra u hotelu Splendid, u Budvi.

Publici će se predstaviti osnivač Wordpressa, Mat Muleveng i osnivač servisa About.me, Toni Konrad, koji će sa posjetiocima podijeliti iskustva o razvijanju i popularizaciji on-line poslovanja.

Put do uspjeha

Među ostalim učesnicima su, pored ostalih, Jong Li iz GoDaddy kompanije, osnivač servisa Limundo, Vladimir Nikolić, te izvršni direktor Domena, agenta registracije crnogorske internet oznake, Predrag Lešić i direktorica prodaje i marketinga u Domenu, Nataša Đukanović, Vladimir Vulić, jedan od urednika magazina “Preduzetnik”, akademske publikacije u Crnoj Gori fokusirane na biznis.

Oni će opisati svoj put do uspjeha i dati sopstveno viđenje optimizacije, industrije domena, izgradnje sopstvenog brenda i promovisanje putem društvenih mreža, sa naglaskom na ljudski aspekt interneta.

Bonus video: