Antivirusna zaštita za korisnike Crnogorskog telekoma

Ukoliko korisnik želi da nastavi sa zaštitom, potrebno je aktivirati ovu uslugu, bilo kada u toku trajanja probnog perioda.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2011. 14:30h

Korisnicima Crnogorskog telekoma omogućeno je da preko sajta kompanije aktiviraju kompletnu zaštitu računara.

Riječ je o mogućnosti aktivacije Norton Internet Security 2011 programa koji štiti računar, identitet, lične informacije (korisničko ime, lozinku, podatke o kreditnim karticama) i kućnu mrežu, bez usporavanja rada sistema.

Norton Internet Security 2011, navode u kompaniji, pruža antivirus zaštitu od najnovijih online prijetnji, a takođe pruža dvosmjernu zaštitu - blokira opasnosti od ulaska i izlaska nepoželjnog sadržaja. Ovaj program, uz to, upozorava na nesigurne i opasne web sajtove i automatski ih blokira, a ima mogućnost aktiviranja opcije roditeljska zaštita (praćenje sajtova koje posjećuju djeca, blokiranje neprikladnih sadržaja).

Program istovremeno pruža spam zaštitu - čuva mailbox tako što onemogućava pristup neželjenim, opasnim i lažnim mejlovima.

“Rezultati testiranja su pokazali da su Norton AntiVirus 2011 i Norton Internet Security 2011 najbolji programi zaštite. Zahvaljujući inovativnoj inteligentnoj tehnologiji brzog skeniranja, periodi skeniranja računara su kraći i rjeđi nego do sada. Brzina skeniranja Norton Internet Security 2011 je 30% veća od brzina konkurentnih proizvoda a update (ažuriranje) zaštite je 14 puta češće nego što je to kod konkurenata. To praktično znači otprilike 270 updateova dnevno, dakle svakih 5-15 minuta”, navodi se u saopštenju Crnogorskog telekoma.

Zaštita koju pruža ovaj program je besplatna u probnom periodu, prvih 30 dana korišćenja usluge. Ukoliko korisnik želi da nastavi sa zaštitom, potrebno je aktivirati ovu uslugu, bilo kada u toku trajanja probnog perioda.

Licenca za jedan računar košta 1.95 eura mjesečno, dok tri licence za tri računara koštaju 2.95eura.

Program se može preuzeti na ovdje.

Bonus video: