NOVI NET BIZNIS PAKETI U PONUDI CRNOGORSKOG TELEKOMA

Internet i Cloud za slobodnu poslovnu komunikaciju

Net Biznis paketi kombinuju mobilni internet i Cloud usluge koje korisnicima omogućavaju siguran pristup korporativnom mejlu i podacima gdje god da se nalaze
0 komentar(a)
Net biznis paketi, Foto: Telekom
Net biznis paketi, Foto: Telekom
Ažurirano: 28.03.2018. 09:28h

Crnogorski Telekom uvodi nove Net Biznis pakete namijenjene poslovnim korisnicima za slobodnu komunikaciju i sigurno online poslovanje, u kancelariji i van nje.

Net Biznis paketi kombinuju mobilni internet i Cloud usluge koje korisnicima omogućavaju siguran pristup korporativnom mejlu i podacima gdje god da se nalaze.

Posebna povoljnost ovih paketa je što korisnici dobijaju znatno više interneta, koji mogu podijeliti sa nekoliko odabranih postpejd brojeva iz Telekom mobilne mreže. Telekom Cloud daje korisnicima mogućnost da prebace podatke u Cloud i pristupe im u svakom trenutku, sa bilo kog mjesta. Cloud usluga uključuje: Storage, Exchange Mail i antivirusnu zaštitu sa Trend Micro licencom.

Pored navedenog, Net Biznis paketi uključuju i limit internet potrošnje u zemlji i romingu, a za određeni paket svakog mjeseca prva aktivacija karte Travel&Surf je 3 dana besplatna.

U ponudi si tri Net Biznis paketa: Intro, Regular i Superior. Net Biznis Regular paket uključuje 100 GB interneta, 3 postpejd broja sa kojima je moguće podijeliti internet, 100 GB Cloud prostora, Exchange Mail M i Trend Micro Antivirus zaštitu, po cijeni od 19,99 eura.

Dodatno, uz nove pakete, dostupna je i posebna ponuda tableta, koja važi na ugovor od 24 mjeseca.

Više informacija na SAJTU i pozivom Biznis kontakt centra na 1515.

(PROMO)

Preporučujemo za Vas