U Telekomu predstavljen Xiaomi

Xiaomi uređaji su prepoznati po modernom dizajnu i vrhunskim performansama, a korisnicima Crnogorskog Telekoma dostupni su modeli: Mi A1, Redmi Note 5A i Mi MIX 2
251 pregleda 0 komentar(a)
xiaomi telekom, Foto: Crnogorski Telekom
xiaomi telekom, Foto: Crnogorski Telekom
Ažurirano: 07.03.2018. 13:41h

Danas je u Crnogorskom Telekomu predstavljen novi brend mobilnih uređaja Xiaomi (Šaomi). Xiaomi se nalazi među pet vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu. Zahvaljujući inovacijama, poboljšanju kvaliteta usluga i povoljnim cijenama, Xiaomi je zabilježio rast prodaje za 74,5% u 2017. godini.

Xiaomi uređaji su prepoznati po modernom dizajnu i vrhunskim performansama, a korisnicima Crnogorskog Telekoma dostupni su modeli: Mi A1, Redmi Note 5A i Mi MIX 2.

Crnogorski Telekom prati svjetske trendove i nastoji da svojim korisnicima uvijek pruži novine posebno kada je riječ o uređajima. Tako je i ovaj put predstavljen najbrže rastući brend mobilnih telefona Xiaomi, koji će obradovati mnoge korisnike, kako svojim izuzetnim performansama, tako i vrlo pristupačnim cijenama.

Više o modelima i uslovima kupovine:

Mi A1 model sa dvostrukom kamerom od 12 megapiksela i 2 x optičkim zumom omogućava korisnicima savršene fotografije. Uredjaj vrhunskog dizajna, nevjerovatno tanak i zaobljenih ivica daje osjećaj da u potpunosti odgovara ruci. Full HD ekran od 5,5 inča, Octa-core Snapdragon 625 processor, 64GB interne memorije i 4GB radne memorije, samo su neke od karakteristika modela koji će korisnicima Telekoma biti dostupan po cijeni od 11,90 eura mjesečno na 24 rate, ili po cijeni od 1 do 199 eura u zavisnosti od paketa koji korisnik odabere.

Redmi Note 5A – Veliki HD ekran dijagonale 5,5 inča savršen je za pregledanje medija, dok ga Corning® Gorilla® staklo čini nevjerojatno otpornim na slučajne ogrebotine. Zahvaljujući zadnjoj kameri od 13 MP koja koristi PDAF za brzo fokusiranje, snimajte jasne i živopisne fotografije. Quad-core Snapdragon 435 procesor, 16GB interne memorije i 2GB radne memorije čine ga jednim od najaktraktivnijih modela na tržištu.

Uredjaj je dostupan korisnicima Crnogorskog Telekoma po cijeni od 1 do 69 eura uz odgovarajući paket i dužinu trajanja ugovora. Ukoliko se korisnik opredijeli za opciju plaćanja na rate, cijena je 5,90 eura mjesečno, uz ugovor na 24 mjeseca.

(PROMO)