Danas specijalno poklon izdanje: Vodič za upis na fakultete Univerziteta Crne Gore

U ovom izdanju pročitaćete intervju prof. dr Danila Nikolića, rektora Univerziteta Crne Gore koji nam je odgovorio na najaktuelnija pitanja oko upisa na fakultete, ali i o ulaganjima i infrastrukturi koja je na raspolaganju studentima

15154 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

U okolnostima kada je virus korona globalna prijetnja funkcionisanju ne samo na nivou slobodnog kretanja, bliske komunikacije ili nekih svakodnevnih aktivnosti, već i na nivou globalnog razvoja i svih tokova usmjerenih ka napretku industrije, trgovine, turizma, eneregtike i svih ostalih grana razvoja svaka od oblasti razvoja, u skladu sa raspoloživim potencijalima nudi alternativne načine funkcionisanja i djelovanja.

Naravno, i oblast obrazovanja jako je pogođena pojavom virusa korona, iako su predstavnici ove struke izuzetno brzo djelovali i uspostavili veoma djelotvorne sisteme funkcionisanja i nesmetano završili nastavne procese u prošloj godini.

No, kako se bliži još jedna školska godina, upis na fakultete Univerziteta Crne Gore, i kako je prijetnja od virusa korona možda i prisutnija nego ranije predstavljamo Vam specijalno izdanje posveceno upravo temama koje su bitne kako budućim brucošima, tako i njihovim roditeljima i nastavnicima.

U ovom izdanju pročitaćete intervju prof. dr Danila Nikolića, rektora Univerziteta Crne Gore koji nam je odgovorio na najaktuelnija pitanja oko upisa na fakultete, ali i o ulaganjima i infrastrukturi koja je na raspolaganju studentima.

Tu je i obavještenje o zvaničnom informatou Univerziteta, raspored i broj slobodnih mjesta, po fakultetima, a možete više pročitati i o uslovima i propozicijama za upis na željeni fakultet.

Kako bi se, o svim detaljima, mogli lično raspitati donosimo vam i spisak svih fakulteta Univerziteta Crne Gore, sa adresama i kontaktima, kao i podatke vezane za datume prijava, testiranja, polaganja prijemnih ispita i slanje originalnih dokumenata u vidu pošiljke.

Zato ne propustite Vijesti i Specijalno poklon izdanje UNIVERZITET CG SPREMAN ZA BRUCOŠE, u utorak 30. Juna.

Bonus video: