Zna se gdje „stanuju“ niže cijene

Uštedite kupujući u IDEA prodavnicama

16003 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Koji je idealan način da napravite značajnu uštedu kada je u pitanju vaš kućni budžet? Krenite od novog talasa najboljih cijena vaših omiljenih proizvoda u okviru redovnog IDEA kataloga.

IDEA
foto: IDEA

Preko 1.000 sniženih redovnih cijena u IDEA prodavnicama, sigurno će vam pružiti dodatnu inspiraciju za pripremu novih jela, a da pritom primijetite i uštedu u svojoj računici.

IDEA
foto: IDEA

Dodatno može doprinijeti i ono što se popularno naziva „pametnom kupovinom“. To podrazumijeva da isplanirate obroke na dnevnom, sedmičnom, ili čak i mjesečnom nivou, a zatim krenete u kupovinu neophodnih namirnica.

IDEA
foto: IDEA

U samoj pripremi plana bez sumnje će vam pomoći redovni akcijski katalozi koje IDEA sprema sa posebnom pažnjom. Uz katalog, uvijek možete unaprijed mapirati one proizvode koje biste da dodate na spisak. Osim prehrambenih namirnica, isplanirajte kupovinu i ostalih proizvoda neophodnih za vaše domaćinstvo.

IDEA
foto: IDEA

Kada kupujete u IDEA prodavnicama, ne zaboravite da zastanete kod oznaka: akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice. One znače da vam je dodatna ušteda na dohvat ruke.