IDEA: Kako da kupite više, a platite manje?

Niže cijene za veću uštedu čekaju vas u IDEA prodavnicama

39459 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Kad razmišljamo o uštedi u kućnom budžetu, najčešće razmišljamo o onim artiklima kojih se moramo odreći. Ušteda ne znači uvijek manje omiljenih proizvoda u korpi, naprotiv. Podrazumijeva dobru računicu i ponudu koja će vam omogućiti da kupite više, a platite manje.

Upravo takva je i nova ponuda proizvoda u IDEA prodavnicama, gdje su kvalitetna ponuda, snižene cijene i ušteda spakovane u novi katalog koji možete prelistati OVDJE.

IDEA
foto: IDEA

Očekuje vas, kao i do sada, više od 1.000 proizvoda po nižim cijenama, a katalog će vam ujedno olakšati da unaprijed napravite računicu kojom ćete i uštedjeti i nabaviti sve što je potrebno vašem domaćinstvu.

Idea
foto: IDEA

Kako da kupite više, a platite manje? Dovoljno je da potražite ovu oznaku na policama prodavnica. Osim ove, obratite pažnju i na oznake akcija, niža cijena, super prilika i Super cijena za korisnike Super Kartice.

Idea
foto: IDEA

Podsjećamo da Super Kartica, donosi i posebne pogodnosti za naše najstarije članove domaćinstva? Senior klub penzionerima omogućava odloženo plaćanje na četiri mjesečne rate, duple bodove svakog drugog četvrta, čak 10% popusta na kupovinu svakog 20. i 21. u mjesecu, kao i super kupone i super subotu.

IDEA vas poziva da posjetite sebi najbližu prodavnicu i već ovog mjeseca napravite vidnu uštedu.