Posljednja prilika da dođete do primjerka: Ogromno interesovanje za luksuzni magazin "Biznis liderke"

Ako još niste obezbjedili svoj primerak, požurite do obližnje trafike ili maloprodajnog objekta.

19174 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online

Saznajte više o izvanrednim ženama poslovnog svijeta! Danas uz svoj primjerak "Vijesti," dobijate ekskluzivno magazinsko izdanje "Biznis liderke" - poklon koji ne smijete propustiti!

Ulazak u svijet biznisa i postizanje statusa liderke nije lak, ali ovaj magazin će vam pokazati da je to ostvarivo! Na stranicama ovog jedinstvenog izdanja, predstavljamo više od stotinu poslovnih žena iz različitih industrija. Njihove priče su inspiracija za sve nas - priče o posvećenosti, upornosti i profesionalizmu koje su im pomogle da stignu do vrha.

Ovaj specijalni luksuzni magazin je jedinstven na tržištu. Otkrićete izazove s kojima se ove izvanredne žene suočavaju, i saznaćete kako su se izborile za svoje mjesto u biznis svijetu, usklađujući svoje profesionalne i životne uloge.

Njihove priče su jasan pokazatelj koliko društvo još treba da uradi kako bi svim pojedincima pružilo jednake šanse za uspjeh u biznisu.

U magazinu se nalaze priče uspješnih žena iz sektora javne uprave, bankarsta, telekomunikacija, trgovine, tržišta nekretinina, medicine, prava, finansija, dizajna, avijacije, turizma, ugostiteljstva, farmaceutike, finansija, bankarstva, medija, industrije hrane i pića, mode, prava kao i priče žena koje vode mlutinacionalne kompanije, internacionalne projekte, žena koje su članovi borda velikih kompanija,...

Nemojte čekati! Požurite i osigurajte svoj primjerak ovog fantastičnog izdanja!

Bonus video: