Bošnjak odgovorila Rakočeviću: Vama djeluje kao bajka sve ono što je u svijetu normalno

Ona je saopštila da je "nesposobnima sve bajkovito i neostvarivo jer ne umiju"
79 pregleda 5 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Zoran Đurić
Branka Bošnjak, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.04.2018. 06:35h

Odbornica Demokratskog fronta u Skupštini Glavnoig grada Branka Bošnjak kazala je daće se ubrzo građani uvjeriti da ima onih koji znaju i istinski vole Podgoricu.

Ona je reagovala na saopštenje potpredsjednika Socijaldemokrata Glavnog grada Marka Rakočevića.

"Sekretare Rakočeviću, vama djeluju kao bajka sve ono što je u svijetu normalno. Nije ni čudo jer ste na sva mjesta u gradu postavili ne one koji su sposobni i koji nešto znaju i imaju viziju, več partijski podobne poslušnike koji gledaju isključivo lični interes", kazala je Bošnjak.

Ona je saopštila da je "nesposobnima sve bajkovito i neostvarivo jer ne umiju."

"Nije valjda da je bajka držati urednim gradski prevoz i upodobiti ga licima sa invaliditetom, ili je možda bajka upristojiti autobuska stajališta ili uvesti prigradske linije. Ovoj neznavenoj vlasti na čelu sa čuvenim „hausmajstorom“, gradonačelnikom Stijepovićem izgleda je bajka sve ono što je korist građana, ali vam je vrlo realno ono što je vaš lični interes od zapošljavanja vaših familija do dobijanja kredita i stanova, a to je nažalost postalo bajka običnim građanima. Odlazeći sekretare Rakočeviću, nema potrebe da nam opet obećavate i iznosite vaše nerealizovane planove, da ste hjeli imali ste šansu, ali vidimo svi šta vam je bilo preče. Ubrzo će se građani uvjeriti da ima onih koji znaju i koji istinski vole Podgoricu i koji bi sve uradili sve nju i učinili da ona zaista bude grad sa regulisanim saobraćejem i redovnim i čistim gradskim prevozom, tako da ono što su vama bajke biti uskoro stvarnost građanima Podgorice", zaključila je Bošnjak.

Bonus video: