Objavljeni snimci: Uhapšeno devet osoba zbog ubistva u centru Podgorice

Za dvostruko ubistvo u Podgorici osumnjičen je Marko Jovanović, za kojim kako je saopšteno na konferenciji za medije policija i dalje traga
249 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje, ubistvo Šaković i Jovanović, Foto: Uprava policije
hapšenje, ubistvo Šaković i Jovanović, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 16.08.2018. 16:42h

Devet pripadnika kriminalne organizacije uhapšeno je zbog sumnje da su planirali i počinili dvostruko ubistva u centru Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

Akcija je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, izvršena juče ujutru.

Detaljno planirana i u strogoj tajnosti, rezultirala je hapšenjem čak devet pripadnika kriminalne organizacije, koju istražitelji povezuju sa dvostrukim ubistvom u centru Podgorice, kada su 31. marta, ubijeni Miloš Šaković i Radivoje Jovanović.

JWPlayer video mesto

Za dvostruko ubistvo u Podgorici osumnjičen je Marko Jovanović, za kojim kako je saopšteno na konferenciji za medije policija i dalje traga.

Osim hapšenja, izvršenim pretresima, pronađena je veća količina droge, tri vage za precizno mjerenje, tri puške, dva pištolja sa izbrisanim serijskim brojevima, 128 komada municije za automatsku pušku, 25 komada pištoljske municije, okvir za automatsku pušku, eksploziv, novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge, kao i jednu silikonsku masku.

JWPlayer video mesto

Prema zvaničnim informacijama, uz saglasnost Specijalnog državnog tužilaštva, podnijete su krivične prijave protiv 11 osoba, od kojih su dvije u bjekstvu i to protiv: jedne osobe zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije, četiri osobe zbog krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pet osoba zbog krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije i krivičnog djela u vezi sa opojnim drogama, i jedne osobe zbog krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i takođe krivičnog djela u vezi sa opojnim drogama.

Galerija

Bonus video: