Uhapšen Baranin: Policija oduzela 800 šteka cigareta bez akciznih markica

149 pregleda 4 komentar(a)
Bar, cigarete, Foto: Uprava policije
Bar, cigarete, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 15.06.2018. 09:52h

Barska policija juče je oduzela 800 šteka raznih cigareta bez akciznih markica i tom prilikom uhapsila osumnjičenog za krivično djelo nedozvoljena trgovina, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici CB Bar su, 14.06.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija da se kroz Bar, koristeći alternativne pravce u cilju zaobilaženja policijskih patrola, transportuju duvanski proizvodi bez akciznih markica, kontrolisali putničko motorno vozilo marke "VW Vento" kojim je upravljao B.V. (43) iz Bara. Tom prilikom policajci pronašli i oduzeli oko 800 šteka raznih cigareta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je osumnjičeni predat policajcima Grupe za suzbijanje privrednog kriminaliteta radi daljeg postupanja.

"O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se B.V. uhpsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: