Berane: Maloljetnik osumnjičen za krađu

Državni tužilac za maloljetnike u ODT u Beranama je naložio da se protiv E.B. (14) podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa
129 pregleda 0 komentar(a)
plata, novčanik, Foto: Shutterstock.com
plata, novčanik, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 27.04.2018. 11:18h

Beranska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv maloljetnog E.B. (14) zbog sumnje da je počinio tešku krađu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, H.M. je prijavila da joj je u dvorištu gimnazije "Panto Mališić", nepoznato lice ukralo novčanik u kojem se nalazilo 500 eura i lična dokumenta.

"Postupajući po prijavi policijski službenici su operativnim radom i preduzimanjem drugih mjera i radnji identifikovakli lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo. Prilikom pregleda maloljetnog E.B. (14), policijski službenici su pronašli i oduzeli 150 eura. Od E.B. je, po nalogu državnog tužioca za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, u policijskim prostorijama uzeta izjava na zapisnik u svojstvu građanina, uz prisustvo zakonskog zastupnika i predstavnika Centra za socijalni rad", saopšteno je iz policije.

Oduzeti novac je vraćen vlasniku, a nakon pretrage terena pronađen je novčanik sa dokumentima koji je takođe vraćen vlasniku.

Državni tužilac za maloljetnike u ODT u Beranama je naložio da se protiv E.B. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Bonus video: