Logan MCV u stepvej varijanti

Logan MCV stepvej je pet centimetara uzdignutiji od tla u odnosu na standardnu verziju
123 pregleda 0 komentar(a)
Logan MCV
Logan MCV
Ažurirano: 28.02.2017. 08:22h

Dačija će proširiti svoju popularnu Stepvej porodicu verzijom zasnovanom na karavanskom loganu. Logan MCV stepvej će debitovati na ženevskom sajmu automobila idućeg mjeseca, a pridružiće se modelima sandero, lodži i doker, koji već imaju ovakva izdanja.

Osim obnovljenog izgleda koji krasi redizajniranu gamu Dačije, tu su i obavezni off-road dodaci - maska slična kao kod dastera, zaštitni elementi na donjem dijelu karoserije i krovni nosači.

Krosover stil je pojačan tako što je Logan Stepvej pet centimetara uzdignitiji od tla u odnosu na standardnu verziju. Biće dostupne dvije boje: Azurite plava i Vison smeđa. Novost su i 16-inčne felge od tamnog metala.

Enterijer je u određenoj mjeri izmijenjen da bi bio u skladu sa ostatkom Stepvej porodice, ali su zadržane velike količine prostora. Prtljažnik je, navode u Dačiji, među najvećima na tržištu i prima 573 litra.

U početku prodaje biće dostupan turbobenzinski motor od 90 KS, ali će svakako zanimljiviji da bude dizel iste snage. Kasnije se očekuje i verzija na tečni naftni gas.

Bonus video: