Fiat 500L proglašen za najbolji automobil Sajma u Budvi

Najbolji sajmski nastup po ocjeni stručnog žirija ima kompanija "Ljetopis Automotive” iz Podgorice
10 komentar(a)
Sajam Budva priznanja, Foto: Vuk Lajović
Sajam Budva priznanja, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 11.10.2012. 13:35h

Fiat 500L, koji je izložila kompanija "Kov-Car" iz Danilovgrada prograšen je jednoglasnom odlukom novinarskog žirija, automobilom ovogodišnjeg Sajma automobila koji se održava na budvanskom jadranskom sajmu.

Sedmočlani žiri, koji je predsjedavao Milan Zdravković, proglasio je za najbolji gradski auto "škodu citigo", koju je u Budvi predstavila podgorička firma "AutoČačak".

U kategriji "suv vozilo" za najbolje je proglašeno "mazda CX-5” , izlagača cetinjskog Efel travela-a, a Efel motors je odnio priznanje u kategoriji ekološko vozilo predstavivši u Budvi "toyota yaris hibrid".

Za hit sajma proglašen je "renault clio IV", izlagača "Alliance" iz Podgorica

Za najbolji poslovni automobil proglašen je “chevrolet malibu”, izlagača Osmanagić iz Podgorica, dok je “hyundai i 30”, koji je izložila podgorička firma Hyundai Montenegro proglašen za najbolji automobil u kategoriji odnos cijene i kvaliteta.

Za najatraktivniji model sajma automobila proglašen je "mercedes CLS Shooting Brake", koji je predstavio Ljetopis Automotive iz Podgorica.

Za hit sajma proglašen je "renault clio IV", izlagača "Alliance" iz Podgorica.

Najbolji sajmski nastup po ocjeni stručnog žirija u sastavu Velibor Zolak, Momčilo Stojanović i Savo Pavlović ima kompanija "Ljetopis Automotive” iz Podgorice , kojoj je pripala nagrada Expo trophy” i zlatna plaketa.

Druga nagrada i srebrna plaketa pripala je kompaniji „Alliance” iz podgorice, dok je žiri treću nagradu i bronzanu plaketa dodijelio podgoričkoj kompaniji „Osmanagić Company”.

Posebna nagrada, po ocjeni žirija, pripala je Hypo- Alpe- Adri banci.

Bonus video: