U Budvi u srijedu počinje sajam automobila, popusti do 5.000 eura

Ljubitelje „Formule 1” očekuje prezentacija bolida takmičarskog tima „Mercedes AMG Petronas”, rekao je Rajko Bujković
63 pregleda 0 komentar(a)
sajam automobila, Budva, Foto: Vuk Lajović
sajam automobila, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.10.2012. 17:03h

Sezona na budvanskom Jadranskom sajmu nastavlja se u srijedu, kada će svečano biti otvorena najatraktivnija sajamska manifestacija, 15. sajam automobila.

Izvršni direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković kazao je da će i ovogodišnje izdanje te ekskluzivne manifestacije biti dobra prilika za brojne posjetioce da kupovinom novog vozila ostvare dodatne benefite, koristeći povoljnosti sajamskih ponuda.

„Posebno ističemo da će posjetioci biti među prvima u Evropi koji će se upoznati i biti u prilici da kupe neki od najnovijih modela automobila na svjetskom i evropskom tržištu.

Ovu pogodnost Jadranski sajam je ostvario zahvaljujući dugogodišnjem terminu održavanja, odmah nakon, ili čak paralelno, sa najvećim svjetskim sajmovima automobila, ali i zahvaljujući izlagačima koji su zbog svog profesionalnog odnosa prema svojoj djelatnosti i tržištu na kojem posluju od matičnih proizvođača najnovije modele dobili istovremeno kad i dileri na međunarodnom tržištu“, kazao je Bujković na konferenciji za novinare.

On je posebno najavio jedan od najatraktivnijih događaja na Sajmu.

„Za ljubitelje ’formule 1’ najavljujemo prezentaciju bolida takmičarskog tima 'Mercedes AMG Petronas'. U odnosu na prethodnu godinu, na manifestaciji će biti povećana ponuda motocikala.

Ponudu za ljubitelje i kupce dvotočkaša prezentovaće zastupnici brendova ’KTM’, ’kawasaki’, ’yamaha’ i ’tomos’. Nezaobilazno prisustvo osiguravajućih društava i lizing kompanija obezbijediće kupcima obavljanje svih formalnosti na licu mjesta. Pojedini izlagači najavljuju popuste i do 5.000 eura, povoljnosti prilikom kasko osiguranja, dodatne garancije... Tokom sajma će, u okviru programa manifestacije, biti dodijeljene novinarske nagrade u nekoliko kategorija, posjetioci će, uz učešće u nagradnoj igri, birati favorita publike, a biće izabrana i mis sajma. Tradicionalno će biti dodijeljen i ’Expo trophy’ za ukupan kvalitet sajamskog nastupa“, rekao je Bujković.

Sajam automobila trajaće od 10. do 14 oktobra.

Bonus video: