Otvoren sajam automobila u Budvi, mercedes najskuplji

Ljubitelji popularnih četvorotočkaša , moći će od danas da uživaju u najnovijim modelima svjetskih auto brendova
227 pregleda 0 komentar(a)
Mercedes, Sajam automobila Budva, Foto: Vuk Lajović
Mercedes, Sajam automobila Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 05.10.2011. 12:19h

Ljubitelji popularnih četvorotočkaša , moći će od danas da uživaju u najnovijim modelima svjetskih auto brendova koji su izloženi na prostoru budvanskog Jadranskog sajma.

Otvarajući Sajam automobila, 14. po redu, gradonačelnik Lazar Rađenović naglasio je da se Jadranski sajam mijenjao i napredovao, ali ono što je konstantno u njegovom razvoju su turizam, vjerni izlagači i grad Budva.

" Na sajmu automobile izlažu ovlašćeni dileri i uvoznici poznatih svjetskih brendova u segmentu automobilske industrije, proizvodnje auto djelova, motocikala Iiprateće opreme.

Imaćemo priliku da se upoznamo sa aktuelnom ponudom na tržištu Crne Gore, vidimo nove modele francuskih, japanskih, italijanskih , korejskih, češskih, španskih, ruskih, američkih i kineskih proizvođača.

Posebno značajno je prisutvo lizing kompanija, banaka i osiguravajućih društava koji će kupcima omogućiti da u rekordno kratkom roku dođu do automobile" kazao je Rađenović.

Biraće se i najljepša hostesa

Izvršni direktor jadranskog Sajma Rajko Bujković je naglasio da su planirani kapaciteti sajamskih hala i spolnjeg prostora su popunjeni, tako da će publika i zainteresovani kupci imati priliku da se upoznaju sa aktuelnom ponudom na tržištu Crne Gore.

" Povratak pojedinih brendova koji su izostali na prethodnim manifestacijama, takođe govori o značaju kojeg Sajam ima za ostvarivanje komercijalnih rezultata izlagača.

Očekujemo da raznovrsnost i pristupačnost ponude novih vozila privuče veliki broj posjetilaca, a posebno kupaca.

I u programskom dijelu manifestacije, pripremili smo događaje koji će privući pažnju izlagača i publike. Posebno ističemo održavanje promotivnog autoslaloma u nekoliko kategoriji.

Pored toga održaće se već tradicionalni izbori za najbolje automobile po segmentima i Expo Trophy. Sigurni smo da će članovi žirija imati težak zadatak s obzirom na najavljeni kvalitet prezentacija i ponuda naših izlagača.

Sajam u Budvi je prepoznat po izrazitim prodajnim rezultatima učesnika, ali i upromotivnom dijelu posjetioci mogu da vide vrlo upečatljive i zanimljive izlagačke nastupe.

Tu je i održavanje izbora za najljepšu hostesu kao nezaobilaznog zabavnog dijela programa sajmova automobila" kazao je Bujković.

Mercedes za 221 hiljadu

Svakako najatraktivniji model ovogodišnjeg sajma automobila je 221 hiljadu vrijedan novi mercedesov ljepotan CL 63 AMG , koga je u Budvu dovela podgorička kompanija „Ljetopis Automotive“.

Osim skupocjenih automobila posjetioci će se moći uvjeriti i izuzetno povoljnu ponudu gotovo svih auto brendova, koju su zvanični dileri i zastupnici posebno pripremili za budvanski sajam automobila.

Bonus video: