U Podgorici prvenstvo u kružnim trkama i kartingu

Na pisti aero - kluba “Špiro Mugoša”, na krugu dužine 1.845 metara u svim klasama će takmičari voziti po deset krugova u borbi za naslov najboljeg na otvorenom prvenstvu Crne Gore.
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2011. 14:53h

Na pisti aero - kluba “Špiro Mugoša” u nedjelju 26. juna u 11 sati počeće prva međunarodna kružna karting i auto trka, “Podgorica 2011”.

Podgorički klubovi “A.P. Racing” i “Šampion”, koji pod pokroviteljstvom Crnogorskog saveza auto - moto sportskih klubova Crne Gore su tehnički organizatori automobilskog spektakla, očekuju preko 100 takmičara iz naše i zemalja iz okruženja.

Na krugu dužine 1.845 metara u svim klasama će takmičari voziti po deset krugova u borbi za naslov najboljeg na otvorenom prvenstvu Crne Gore, dok će za automobiliste iz naših klubova ova trka biti bodovana u Prvenstvu Crne Gore u automobilizmu.

Prethodnih godina kada je na ovom aerodromu organizovana, kružnu trku je pratilo nekoliko hiljada gledalaca, a organizatori će ove sezone najsrećnijim gledaocima dijeliti poklone - skuter, tri bicikla i LCD televizor.

Trening za prvo otvoreno prvenstvo u kružnim trkama i kartingu najavljen je za subotu od 11 sati.

Galerija

Bonus video: