Vaša ulaznica za avanturu

Jednostavan za rukovanje i izvrsno savladava čak i neravne terene

52784 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli Motors
Foto: Voli Motors

Napravite kratku pauzu od svakodnevnog života. Proširite svoje vidike sa BMW F 750 GS. Avanturistički motocikl savladava sve rute, bez obzira na teren. Sveobuhvatna standardna oprema sa ABS Pro, dinamičkom kontrolom proklizavanja (DTC) i LED indikatorima, kao i opcionalni Pro režimi vožnje, ne ostavljaju ništa više za poželjeti. A nova „izuzetno niska“ visina sjedišta kao posebna oprema čini ulazak u vašu sledeću avanturu lakšim nego ikada prije. Zato se popnite na F 750 GS i iskusite #SpiritofGS.

Sjedinite se sa svojom mašinom.

Da biste bili sigurni da ćete savršeno sjedeti na svom F 750 GS, možete odabrati pravu visinu između različitih varijacija sjedišta: od verzije sa niskim sjedištem od 770 mm do reli sjedišta od 845 mm. Uklanjanjem ometajućih ivica prilikom stajanja i podešenom širinom kada sjedite duže vrijeme, novo „izuzetno nisko“ sjedište osigurava da se sjedinite sa svojom mašinom.

Voli Motors
foto: Voli Motors

MOĆAN POGON.

57 kW (77 ks) max. snaga motora pri 7.500 o/min

83 Nm max. obrtni moment pri 6.000 o/min

853cm³ zapremina

15 litara zapremina rezervoara

F 750 GS je jednostavan za rukovanje i izvrsno savladava čak i neravne terene. Zahvaljujući širokom asortimanu opreme, možete ga savršeno prilagoditi svojoj ličnoj građi i željama.

BMW VOLI MOTORS