BMW proljećni Pit Stop

BMW Voli Motors uz svaku zamjenu točkova i guma nudi gratis provjeru reglaže vašeg vozila.

Akcija traje od 15.03. do 01.05.2023.

31431 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli Motors
Foto: Voli Motors

Uslovi I stanje kvaliteta puta negativno utiču na stabilnost I bezbjednost vozila. Zato se preporučuje redovno centriranje odnosno reglaža trapa. Tako se postiže stabilnost vozila na putu, smanjuje potrošnja goriva i produžava vijek trajanja guma.

ZA BEZBRIŽNO UŽIVANJE U VOŽNJI

ZA SVAKOG VOZAČA I ZA SVAKI BMW

Voli Motors
foto: Voli Motors

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama kod vašeg BMW Sevisnog partnera. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, preko naših BMW Repair & Care opcija (popravka i njega) i bezbroj drugih pojedinačnih usluga. Uvijek imamo optimalnu ponudu za vas – za svaki BMW model, za vaše potrebe i za mnoge bezbrižne kilometre koji su još pred vama.

Uvijek smo tu za vas – sa stručnim osobljem, najsavremenijim tehnikama popravke, kao i originalnim BMW djelovima. Naši stručnjaci će osigurati da se vaše vozilo brzo i profesionalno vrati u prvobitno stanje kako bi vaš BMW bio kao nov.

Svakog dana vaš BMW pruža visoke performanse, međutim, ako želite da ostane potpuno funkcionalan, mora da postoji besprekorna interakcija između svih djelova. Zbog toga bi trebalo da odaberete originalne BMW djelove: savršene performanse mogu se postići samo ako su svi djelovi precizno usklađeni sa zahtjevima svakog pojedinačnog BMW modela. Svaki originalni BMW dio podleže istim standardima kvaliteta kao i BMW vozila - od planiranja proizvodnje do osiguranja kvaliteta. Preciznost i visokokvalitetna konstrukcija svakog originalnog BMW dijela garantuje da sve komponente u vašem BMW-u savršeno rade zajedno - za optimalne performanse i maksimalnu sigurnost i dugotrajnost.

Voli Motors
foto: Voli Motors

BMW SERVIS VOLI MOTORS

020 652 770