Alliance u Podgorici predstavio budućnost automobilskog svijeta

Kompanija Alliance je na svečanosti pod nazivom „Drive the future” upriličenoj u četvrtak 6. aprila, u salonu u Podgorici, predstavila tri nova modela koja nam otkrivaju kakva nas budućnost očekuje kada su u pitanju brendovi Renault i Dacia.

49303 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alliance
Foto: Alliance

Gosti su prvo bili u prilici da upoznaju novu Daciu Spring. Spring je prvi potpuno električni automobil u ponudi brenda Dacia, i model koji čini da nam svijet električnih automobila bude dostupan već sada. Razlog za to se krije u činjenici da je po cijeni automobila sa konvencionalnim pogonom moguće kupiti jedan električni automobil. Po riječima marketing koordinatora kompanije Alliance, Stefana Jovetića: “To je prava revolucija u automobilskom svijetu koju je mogao pokrenuti samo brend kao što je Dacia”.

Alliance
foto: Alliance

U nastavku je predstavljen i novi Renault Megane E-Tech, model iz treće generacije Renaultovih električnih automobila. Menadžer prodaje za brendove Renault i Dacia, Nebojša Vulanović, istakao je da: „O inovativnosti ovog automobila dovoljno govori činjenica da je pri njegovom razvoju registrovano više od 300 novih patenata, o tehnologijama to što je između ostalog, multimedijalni sistem razvijen u saradnji sa Google-om, a o sigurnosti činjenica da se 32 napredna sigurnosna sistema brinu o putnicima i njihovom okruženju”. Nakon toga, pozvao je sve zainteresovane da iskoriste priliku i upoznaju brojne inovacije koje ovaj model donosi kao i da sami postanu lideri kada je riječ o vožnji budućnosti.

Alliance
foto: Alliance

Glavni događaj večeri bio je rezervisan za predstavljanje modela Renault Austral. Prije samog predstavljanja Australa, gostima među kojima su bile zvanice iz javnog i privrednog života, poslovni partneri i prijatelji kompanije, se obratio osnivač i izvršni direktor Ratko Pavićević. On se kratko osvrnuo na rad kompanije i njen istorijat i zahvalio gostima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Nakon toga, Jovan Pavićević je prisutnima predstavio novi Renault Austral. Ovaj model daleko pomjera granice kada je riječ o C SUV segmentu i njime će se pokušati osvojiti već godinama najpopularniji segment među kupcima. Naglasivši njegov sportski stil i eleganciju, najnaprednije tehnologije, efikasnost i sigurnost, Jovan Pavićević je istakao da je riječ o modelu koji nas “Uvodi u novo poglavlje priče o brendu Renault”.

Alliance
foto: Alliance

Dio atmosfere sa događaja možete pogledati u galeriji u nastavku.

Više informacija o predstavljenim modelima možete pronaći na zvaničnim sajtovima kompanije Alliance putem sljedećih linkova:

https://dacia.me/cars/spring/index.html

https://renault.me/cars/megane-e-tech/index.html

https://renault.me/cars/austral-e-tech/index.html

Za informacije o odmah dostupnim vozilima i zakazivanje test vožnje možete pozvati na brojeve telefona:

020/892-050 Alliance salon u Podgorici

032/520-444 Alliance salon u Radanovićima