Podgorička policija oduzela marihuanu, kokain, ekstazi, tablete i startne pištolje

Kontrolom I.S. (19) i M.L. (23) policija je pronašla ukupno sedam tablete ekstazija i protiv njih su podnijete prekršajne prijave
1377 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija je u nekoliko akcijia oduzela marihuanu, kokain, ekstazi, tablete mendileks i startne pištolje.

Od N.I. (19) i D.K. (48) oduzela oko 55 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i 20 cvjetova biljke kanabis od koje se proizvodi marihuana.

„Kontrolom B.P. (24) službenici podgoričke policije su pronašli i oduzeli pvc kesicu sa sadržajem bijele materije za koju se sumnja da je kokain težine oko pet grama i dva pvc pakovanja sa sadržajem marihuane, o čemu je obaviješten nadležni tužilac“, saopšteno je iz Uprave polciije.

Kontrolom I.S. (19) i M.L. (23) policija je pronašla ukupno sedam tablete ekstazija i protiv njih su podnijete prekršajne prijave.

„Od H.T. (41) policija je oduzela 42 tablete mendileks, koji se nalazi na spisku nedozvoljenih medikamenata. U prethodnom periodu policijski službenici CB Podgorica su kontrolom vozila kojim je upravljao M.B. (24) pronašli je i oduzeli startni pištolj, dok su zbog narušavanja javnog reda i mira pucanjem na javnom mjestu od H.M. (30) oduzeli startni pištolj. Ovim licima su izdati nalozi za naplatu novčanih kazni zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: