Podgorica: Uhapšena dva mladića iz Albanije, osumnjičeni za krađu novčanika i telefona

Jedan od uhapšenih je sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega ukrao novčanik i telefon
1758 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 11.02.2019. 15:49h

Podgorička policija uhapsila je T.M. (19) i E.U. (20) iz Albanije, koji žive u Podgorici, osumnjičene za krađu novčanika i mobilnog telefona 31. decembra.

"T.M. je, sumnja se, dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio na prodaju mobilni telefon uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, dok mu je stvarna namjera bila da on i E.U. od S.C. otuđe stvari koje je kod sebe posjedovao. Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je čekao na toj lokaciji, ušao u vozilo S.C. Tom prilikom T.M. je, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon", stoji u saopštenju Uprave policije.

Uhapšeni se terete za krivično djelo razbojništvo.

"Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičena lica su se dala u bjekstvo. Identifikovana su i lišena slobode zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu službenika podgoričke policije. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: