Uprava policije: Nismo rekli da je Jovanovićeva umiješana

"Vijesti" su od direktora policije Veselina Veljovića tražile odgovor - da li je Baković na konferenciji za novinare indirektno rekao da postoji mogućnost da je Jovanovićeva umiješana u te slučajeve, ali je iz te institucije to negirano
7310 pregleda 4 komentar(a)
Sa današnjeg presa Uprave policije, Foto: Gov.me
Sa današnjeg presa Uprave policije, Foto: Gov.me
Ažurirano: 19.02.2019. 18:28h

Iz Uprave policije negirali su danas da je pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković rekao da je novinarka "Vijesti" Jelena Jovanović na bilo koji način povezana ubistvom Miodraga Kruščića, odnosno ranjavanjem njene koleginice Olivere Lakić.

"Vijesti" su od direktora policije Veselina Veljovića tražile odgovor - da li je Baković na konferenciji za novinare indirektno rekao da postoji mogućnost da je Jovanovićeva umiješana u te slučajeve, ali je iz te institucije to negirano.

"Netačno je da je pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković indirektno rekao da postoji mogućnost da je novinarka ND Vijesti Jelena Jovanović umiješana u slučaj ranjavanja novinarke ND Vijesti Olivere Lakić i slučaj ubistva Miodraga Kruščića. Motiv treba tražiti u povezanosti ova dva slučaja, odnosno u ranjavanju novinarke Lakić i ubistva Kruščića, s obzirom da su se ta dva slučaja dogodila u veoma kratkom vremenskom periodu i da je u društvu Kruščića u vrijeme ubistva bila novinarka Jovanović, po ranije zakazanom sastanku. Ovo će biti predmet dalje istrage policije i tužilaštva“, saopšteno je "Vijestima" iz policije.

Bonus video: