NIKŠIĆANINU ZAPALILI AUTO

Nudi 10.000 eura za podatak o napadaču

“Da ne čekam dok policija krene, odlučio sam da se sam potrudim da nađem toga ko mi je zapalio auto koje vrijedi 80.000 eura. Mislim da je paljenje vozila ispod svakog nivoa. Policiji sam dao rok od 48 sati, ako do tada ne nađu počinioca onda ću stvar preuzeti u svoje ruke”, poručio je Radulović
27739 pregleda 31 komentar(a)
Radulović oblijepio cijeli grad, Foto: Svetlana Mandić
Radulović oblijepio cijeli grad, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 29.03.2019. 08:02h

Nikšićaninu Milošu Raduloviću zapaljen je automobil “range rover”, u noći između srijede i četvrtka.

Vozilo je bilo parkirano kod Erste banke, gdje Radulović živi.

Vatra je na automobilu Radulovića uništila prednji dio i krov, a sa manjim oštećenjem su prošla još dva automobila koja su bila parkirana pored.

Radulović je za informaciju o tome ko mu je zapalio automobil ponudio novčanu nagradu od 10.000 eura.

“Nijesam se sa nekim svađao, ni u koga ne sumnjam, ali samo tražim pravdu i da policija nađe počinioca. Deset ljudi pali automobile po gradu i ako hoće mogu odmah da nađu ko je to uradio. Možda nekome smeta to što se prezivam Radulović”, kazao je on “Vijestima”. Tvrdi da su mu se javili brojni Nikšićani, jer je obavještenje o nagradi oblijepio po cijelom gradu. Zato, rekao je, i očekuje da će slučaj brzo biti rasvijetljen.

“Da ne čekam dok policija krene, odlučio sam da se sam potrudim da nađem toga ko mi je zapalio auto koje vrijedi 80.000 eura. Mislim da je paljenje vozila ispod svakog nivoa. Policiji sam dao rok od 48 sati, ako do tada ne nađu počinioca onda ću stvar preuzeti u svoje ruke”, poručio je Radulović.

Iz policije je “Vijestima” rečeno da je uviđaj obavljen, da su izuzeti dokazi sa parkinga, kao i video-snimci.

Preporučujemo za Vas