Uhapšen muškarac, osumnjičen da je dodirivao djevojčicu

"Zbog zaštite identiteta i integriteta maloljetne žrtve, Uprava policije neće saopštiti u kojem gradu se događaj desio, inicijale djevojčice, kao ni ostale detalje koji bi mogli ukazati na identitet ovog maloljetnog lica"
5589 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila R.R. zbog sumnje da je dodirivao djevojčicu po intimnim djelovima tijela, saopšteno je danas iz Uprave policije.

R.R se sumnjiči da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

"Policija je juče dobila operativni podatak da je dan ranije, 27.03.2019. godine, izvršeno ovo krivično djelo i preduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi utvrdila sve činjenice, identifikovala osumnjičeno lice i zaštitila maloljetnu žrtvu. Sumnja se da je R.R. zloupotrijebio poznanstvo sa djevojčicom i nagovorio je da zajedno pođu iza jednog zatvorenog poslovnog objekta, gdje je dodirivao djevojčicu po intimnim djelovima tijela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu.

"Zbog zaštite identiteta i integriteta maloljetne žrtve, Uprava policije neće saopštiti u kojem gradu se događaj desio, inicijale djevojčice, kao ni ostale detalje koji bi mogli ukazati na identitet ovog maloljetnog lica", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: