Hapšenja zbog krađa u Baru, Ulcinju i Rožajama

Jedan od uhapšenih osumnjičen da je provaljivao u kuće srodnika, uhapšeni i državljanin Albanije i dva maloljetnika
2602 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Četiri osobe su uhapšene, a protiv jednog maloljetnika je podnijeta krivična prijava, zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta u Baru, Ulcinju i Rožajama.

Baranin V.R. (33) uhapšen je zbog sumnje da počinio dva krivična djela teška krađa, tako što je provaljivao u kuće članova rodbine.

Barska policija je takođe podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog E.Dž. 17) koji se sumnjiči za dva krivična djela krađa. On je, kako se sumnja, na autobuskoj stanici krao torbe sa novcem i ličnim stvarima, saopšteno je iz Uprave policije.

Ulcinjska policija uhapsila je državljanina Albanije D.V. (58) koji se sumnjiči za krivično djelo teška krađa na naročito drzak način.

"On je, sumnja se, na štetu šest lica tokom aprila počinio ovo krivično djelo, na način što je ulazio u porodične kuće i jedan automobil iz čijih unutrašnjosti je otuđio zlato, ručne satove, motornu testeru, lična dokumenta, novac i bankovne kartice. Policija je pronašla dio otuđenih predmeta i biće vraćeni vlasnicima", stoji u saoštenju policije.

Rožajska policija uhapsila je maloljetne D.H. (16) i H.H. (15) iz tog grada, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju.

"Oni su, kako se sumnja, obili vrata jednog restorana i iz njegove unutrašnjosti pokušali iz apata namjenjenog za igre na sreću da otuđe novac, u čemu su ih spriječili službenici rožajske policije. Osumnjičena lica su uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: