Šarović ubijen na kućnom pragu

Likvidacija u Herceg Novom, policija egzekutora traži na snimcima kamera
23569 pregleda 7 komentar(a)
Sa uviđaja, Foto: Slavica Kosić, Slavica Kosić
Sa uviđaja, Foto: Slavica Kosić, Slavica Kosić
Ažurirano: 07.06.2019. 20:19h

Novljanin Stefan Šarović (31) ubijen je juče kod vile “Akacija” u naselju Počukac u Đenovićima.

Iz vrha Uprave policije “Vijestima” je nezvanično saopšteno da je njegovo beživotno tijelo pronađeno u dvorištu kuće u kojoj je živio.

Prema istim informacijama, Šarović je usmrćen iz vatrenog oružja oko 15 sati i 20 minuta.

Kompleks “Akacija hil”, gdje je Novljanin i ubijen, zatvorenog je tipa i na nekoliko objekata postavljen je video nadzor.

Upravo na snimcima tih kamera inspektori će pokušati da pronađu ubicu koji je pucao u Novljanina koji je radio kao instruktor u jednoj teretani.

Komšije iz susjednih vila sa kojima je novinar “Vijesti” juče razgovarao kazale su da nisu čule pucnje, ali i da nisu znali da Šarović tu stanuje.

Sagovornici “Vijesti” iz vrha Uprave policije tvrde da je važio za bezbjednosno interesantnu osobu, međutim u zvaničnom saopštenju to nijesu precizirali.

Prema nepotvrđenim informacijama, bio je blizak pripadnicima takozvanog kavačkog klana.

Operativne policijske informacije govore da je bio u prijateljskim odnosima sa porodicom Roganović, čija su dva člana, Niko i Vladimir, ubijeni u ratu crnogorskih klanova.

Zbog toga istražitelji juče nijesu isključili mogućnost da je i Novljanin žrtva kokainskog rata.

Ipak, nijesu htjeli da saopšte da li su zbog ubistva sinoć saslušavali članove kotorskih kriminalnih klanova.

Zbog likvidacije Šarovića, saobraćaj je dugo bio u zastoju dok se čekao dolazak višeg državnog tužioca, odnosno za vrijeme uviđaja stvorile su se dugačke kolone automobila na magistrali.

Dežurna tužiteljka nije odgovorila “Vijestima” šta je utvrđeno tokom uviđaja, a iz Uprave policije saopšteno je da intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva:

“Zasada nepoznato lice je danas oko 15.20 časova, u naselju Đenovići u Herceg Novom, lišilo života S. Š. upotrebom vatrenog oružja... Policijski službenici preduzimaju koordinirane i intenzivne mjere i radnje na identifikovanju počinioca i potpunom rasvjetljavanju krivičnog djela”.

Bonus video: