MUP Srbije: Vujačić osumnjičen za još tri ubistva

16078 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Marjan Vujačić (34) iz Golubovaca koji je 12. juna uhapšen je u Novom Sadu, zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine sa više hitaca iz vatrenog oružja u Vranju ubio Jugoslava Cvetanovića (30), sumnjiči se da je izvršio još tri ubistva, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

"Došlo se do saznanja da bi M. V. mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji. Osumnjičenom M. V. je od strane Višeg suda u Beogradu određen pritvor do 30 dana", saopšteno je iz MUP Srbije.

Iz MUP Srbije su kazali i da u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, rade na rasvetlјavanju više krivičnih djela teško ubistvo za koje se sumnja da je izvršio Vujačić.

"Postoje osnovi sumnje da je M. V. izvršio najmanje četiri krivična dele teško ubistvo. On je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića", piše u saopštenju MUP Srbije..

Bonus video: