Knežević: Vujošević je nosio pare i za Borisa Savića

"Vujošević je bio glavna veza između Stankovića i Savića za one koje treba potvrditi u optužnici ili pustiti iz zatvora"
19430 pregleda 14 komentar(a)
Boris Savić, Foto: Boris Pejović
Boris Savić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević optužio je predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića da je i njemu Nenad Vujošević, sekretar VDT-a, kao i Ivici Stankoviću, nosio novac za korupciju.

Kazao je i da je Savić desna ruka Ivice Stankovića i da mu je šef VDT-a, preko kurira Nenada Vujoševića, prenosio koja optužnica treba da bude potvrđena a koga treba pusttiti iz zatvora.

“Boris Savić i Nenad Vujošević su bili nerazdvojni, ja sam par puta prisustvovao kad su bili zajedno, jednom u hotelu Zija, drugi put u restoranu u Njegoševoj ulici. I znam da su vrlo bliski. Vujošević mi je rekao da on nosi od Stankovića poruke Saviću za optužnice koje treba da budu potvrđene. Vujošević je bio glavna veza između Stankovića i Savića za one koje treba potvrditi u optužnici ili pustiti iz zatvora. Vujošević je nosio pare Saviću i Stankoviću direktno iz moje kuće, a nalog za pretres od prije par noći te iste kuće je potpisao predsjednik Višeg suda. Znam sve o Saviću i to ću da iznosim...", kazao je Knežević na Instagramu.

Bonus video: