Ubistvo Pejovića u Podgorici: Policija traga za Ivicom Kaluđerovićem

Ranjeni Pejović pronađen je ispred Urgentnog centra, nakon čega su ljekari bezuspješno pokušali da spasu njegov život
168594 pregleda 48 komentar(a)
Ažurirano: 22.12.2019. 20:04h

Službenici policije tragaju za Podgoričaninom Ivicom Kaluđerovićem, zbog sumnje da je povezan sa ubistvom Mitra Pejovića (35), koji je u noći između subote i nedjelje izrešetan u Ulici Milana Božovića na Zabjelu.

Mjesto na kojem je upucan Pejović
Mjesto na kojem je upucan Pejović(Foto: Boris Pejović)

Pejović jepreminuo jutros u Urgentnom centru zbog povreda zadobijenih iz vatrenog oružja, oko dva sata poslije ponoći.

To je potvrđeno "Vijestima" iz Operativno-komunikacionog centra policije.

Prema istim informacijama, ranjeni Pejović pronađen je ispred Urgentnog centra, nakon čega su ljekari bezuspješno pokušali da spasu njegov život. On je, navodno ranjen je na Zabjelu, pa doveden u Urgentni.

Policija raspolaže informacijama o mogućem počiniocu ubistva, rečeno je "Vijestima" iz policije. Nekoliko osoba već je privedeno na informativni razgovor.

Pejović, prema saznanjima "Vijesti", nema policijski dosije.

"Policija u Podgorici intenzivno traga za licem koje je upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede M.P. usljed kojih je on smrtno stradao. Policija je 22. decembra oko 02,00 časa obaviještena od strane osoblja Urgentnog bloka KCCG da je od strane građana doveden M.P. sa povredama nastalim od vatrenog oružja. Nakon ljekarske intervencije M.P. je podlegao povredama. Policija u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu preduzima aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do upotrebe vatrenog oružja i na rasvijetljavanju događaja. Policijski službenici raspolažu operativnim informacijama o mogućem počinocu ovog djela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: