PRIVEDEN VDT-U U BIJELOM POLJU

Uhapšen Pljevljak: Osumnjičen za proizvodnju i prodaju marihuane i heroina

"Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je dana 8.2.2020.godine oko 18.30 časova ovo lice u svojoj kući u Pljevljima prodalo jedan zamotuljak heroina licu P.M. iz Pljevalja te jedan zamotuljak marihuane licu S.Dž. iz Pljevalja, a koji je bio u društvu P.M“
2583 pregleda 0 komentar(a)
Sa mjestra pretresa, Foto: UP
Sa mjestra pretresa, Foto: UP

Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga  pljevaljska policija je lišila slobode svog sugrađanina tridesetsedmogodišnjeg E.G.  

On je uz krivičnu  prijavu 9. februara priveden Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju.  

„Dana 8.2.2020.godine oko 20.30 časova službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su, postupajući po naredbi Višeg suda iz Bijelog Polja, izvršili pretres  porodične kuće i  pretres vozila koje ovo lice koristi i pronašli, upakovanu za prodaju, opojnu drogu herion upakovanu u 6 jednakih zamotuljaka u ukupnoj količini od 1,4 grama i opojnu drogu marihuanu upakovanu u 3 zamotuljka u ukupnoj količini od 4,2 grama.  Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je dana 8.2.2020.godine oko 18.30 časova ovo lice u svojoj kući u Pljevljima prodalo jedan zamotuljak heroina licu P.M. iz Pljevalja te jedan zamotuljak marihuane licu S.Dž. iz Pljevalja, a koji je bio u društvu P.M“, navodi se u saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja koje je potpisao načelnik Dragan Slavulj.  

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar u Danilovgrad na dalja vještačenja. g