Milošević uhapšen zbog ubistva Kruščića

Više državno tužilaštvo sumnjiči Miloševića i za ubistvo Miodraga Kruščića i saučesništvo u ranjavanju novinarke “Vijesti” Olivere Lakić
41739 pregleda 27 komentar(a)
Mario Milošević VDT, Foto: Savo Prelević
Mario Milošević VDT, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.02.2020. 16:22h

Mario Milošević (39), ponovo je danas uhapšen, nakon što je sudija za istragu Miroslav Bašovič odbio predlog tužioca Željka Tomkovića da odredi pritvor tom osumnjičenom za saučesništvo u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića.

Milošević je nakon saslušanja sproveden na informativni razgovor u Centar bezbjednosti Podgorica, posle čega je ponovo zadržan zbog sumnje da je direktni izvršilac ubistva Kruščića.

Milošević je juče oko 14 časova pušten na slobodu, ali su ga na kapiji spuškog zatvora uhapsili policajci. Njemu je juče istekla zatvorska kazna zbog ilegalnog posjedovanja oružja, pa je formalno morao proći kroz zatvorsku kapiju.

Ubrzo je, međutim, ponovo uhapšen i uz jake mjere obezbjeđenja sproveden na saslušanje u Više državno tužilaštvo, gdje se zadržao nepuna tri sata.

Za ubistvo navodnog člana škaljarskog kriminalnog klana osumnjičeni su i Igor Mašanović i Vukan Vujačić, koji se nalaze u kosovskom zatvoru.

Više državno tužilaštvo sumnjiči Miloševića i za ubistvo Miodraga Kruščića i saučesništvo u ranjavanju novinarke “Vijesti” Olivere Lakić.

Bonus video: