DIVLJANJE NA BAZENU

Zbog incidenta u Budvi privedeno 25 osoba, povrijeđen policajac

"Oko 120 navijača vaterpolo kluba Partizan koji su pristupili objektu gdje se održavala utakmica, odbilo je da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu zaštitara"
37905 pregleda 61 komentar(a)
Bazen u Budvi, Foto: Privatna arhiva
Bazen u Budvi, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.03.2020. 21:49h

Budvanska policija privela je 25 osoba zbog incidenta koji se večeras dogodio na bazenu "Dragan Trifunović".

U incidentu je, kako je saopšteno iz Uprave policije, povrijeđen i jedan njihov službenik.

Policija je zbog incidenta blokirala grad.

U Budvi je večeras trebala da bude odigran meč između Primorca i Partizana u okviru regionalne A1 lige, a odigraće se tek sjutra, i to bez prisustva publike.

"Oko 120 navijača vaterpolo kluba Partizan koji su pristupili objektu gdje se održavala utakmica, odbilo je da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu zaštitara koji su obezbjeđivali događaj. Osim toga, pokušali su nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, te im je od strane budvanske policije izdato upozorenje, a na koje su se oglušili. Ova grupa navijača je udaljena sa bazena nakon čega su isti kamenicama gađali objekat i tom prilikom je nastala šteta na objektu i na službenom vozilu Uprave policije", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je sa događajem upoznat nadležni državni tužilac.

"Policija preduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju procesuiranja lica odgovornih za ovo narušavanje javnog reda i mira", navodi se u saopštenju.