Kadribašić: Nisam učestvovao u napadu na Čabarkapu

"U trenutku napada ja se nisam nalazio u Pljevljima za šta imam i svjedoke, a i nadzorne kamere to mogu potvrditi", naveo je Kadribašić
12754 pregleda 3 komentar(a)
Čabarkapa, Foto: Privatna arhiva, Privatna arhiva
Čabarkapa, Foto: Privatna arhiva, Privatna arhiva

Jedan od dvojice Pljevljaka koje je sugrađanin Božidar Čabarkapa (28) u policiji označio kao moguće napadače, Damir Kadribašić, dostavio je reagovanje "Vijestima" u kojem tvrdi da on nije učestvovao u napadu na Čabarkapu jer se u tom trenutku nije nalazio u Pljevljima.

Kadribašić je pristao da mu se puno ime i prezime pomene iako u tekstu u "Vijestima" o ovom incidentu navode samo njegovi inicijali.

"Želio bih da demantujem priče koje kruže da sam ja učesnik u napadu na Božidara Čabarkapu. U trenutku napada ja se nisam nalazio u Pljevljima za šta imam i svjedoke, a i nadzorne kamere to mogu potvrditi. Za mene dotični i ne postoji i ne želim da moje ime više pominje ni on ni niko drugi, jer ću biti prinuđen da ih tužim sve", naveo je Kadribašić u reagovanju.

Čabarkapa tvrdi da su ga napale dvije muške maskirane osobe, nanijevši mu više udaraca u predjelu leđa i ramena. Kazao je da je napadnut po povratku iz diskoteke Municipijum, gdje je bio angažovan da fotografiše proslavu punoljetstva jedne sugrađanke.

U izjavi datoj policiji, Čabarkapa je označio dvojicu sugrađana kao moguće napadače.

"Prije dva dana, dok sam se pješke kretao ulicom Voja Đenisijevića, naišlo je vozilo u kojem se nalazilo K.Č. i isti mi je prstom prijetio. Bio je u društvu dvije NN ženske osobe. Tada je K.Č. izašao iz vozila i rekao mi da ćemo kad tad da se raskusuramo. Šesnaestog februara K.D. mi je slao prijeteće poruke preko fejsbuk profila o čemu sam podnio prijavu policiji, a 13. marta dobio sam poziv za suđenje u ovom slučaju", rekao je Čabarkapa.

Bonus video: