Šavnik: Uhapšen zbog otvaranja ugostiteljskog objekta

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Odiseja4_

25-03-2020 12:37h
Sram vas bilo, zašto samo inicijeli, bez imena kafane? Samo kad su u pitanju Srbi, onda ide puno ime kao i naziv kafane. Diskriminacija po nacionalnoj osnovi još se jednom potvrđuje.

iznogud9

25-03-2020 18:02h
Odiseja4_ samo da znate da je covjek SRBIN, da se tako deklarise cijeli zivot i nije radio nego je otisao da uzme nesto i otisao posle 15 minuta za Niksic.

iznogud9

25-03-2020 18:08h
Treba da znate da se covjek Ž.J. deklarise cijeli zivot kao SRBIN , a ne samo po potrebi kako vjetar duva. I drugo, nije radio, otisao da uzme nesto iz istog lokala, usao covjek za njim kad ga je vidio da mu izjavi saucesce zbog smrtnog slucaja i isti Ž.J. je otisao za Niksic. Da bi komunalna policija, prijavila Ž.J. iako su dobili objasnjenje od osobe koja je izjavila saucesce. A to sto druge ne procesuiraju je upravo zato sto su DPS.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: