PREKRŠILI ZABRANU PUTNIČKOG MEĐUGRADSKOG SAOBRAĆAJA

Napustili teritoriju Opštine Tuzi i boravili u Podgorici: Policija podnijela krivične prijave

Policija u marketu u naselju Konik zatekla lica D.G. i V.G. koja su prekšila mjeru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja i napustila Opštinu Tuzi. Dva lica sa prebivalištem u Tuzima, A.Lj. i V.Lj, su zatečena u Podgorici u naselju Zeta u jednom marketu
55176 pregleda 28 komentar(a)
Tuzi, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Tuzi, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević

Policija u Podgorici podnijela je dvije krivične prijave protiv četiri lica koja su uprkos zabrani putničkog međugradskog saobraćaja napustila teritoriju Opštine Tuzi i boravila u Podgorici.

Policija je u jednom marketu u Podgorici u naselju Konik zatekla D.G. i V.G. koja su prekšila mjeru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja i napustila Opštinu Tuzi.

"Osim toga, dva lica sa prebivalištem u Tuzima, A.Lj. i V.Lj, su zatečena u Podgorici u naselju Zeta u jednom marketu. Oni su prekršili mjeru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja", saopšteno je iz Uprave policije.

O događajima je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu koji je naložio da se lica upozore i isprate na adresu stanovanja, te da se protiv njih podnesu krivične prijave zbog sumnje da su počinila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Preporučujemo za Vas