Napustili teritoriju Opštine Tuzi i boravili u Podgorici: Policija podnijela krivične prijave

Policija u marketu u naselju Konik zatekla lica D.G. i V.G. koja su prekšila mjeru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja i napustila Opštinu Tuzi. Dva lica sa prebivalištem u Tuzima, A.Lj. i V.Lj, su zatečena u Podgorici u naselju Zeta u jednom marketu
55183 pregleda 28 komentar(a)
Tuzi, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Tuzi, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević

Policija u Podgorici podnijela je dvije krivične prijave protiv četiri lica koja su uprkos zabrani putničkog međugradskog saobraćaja napustila teritoriju Opštine Tuzi i boravila u Podgorici.

Policija je u jednom marketu u Podgorici u naselju Konik zatekla D.G. i V.G. koja su prekšila mjeru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja i napustila Opštinu Tuzi.

"Osim toga, dva lica sa prebivalištem u Tuzima, A.Lj. i V.Lj, su zatečena u Podgorici u naselju Zeta u jednom marketu. Oni su prekršili mjeru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja", saopšteno je iz Uprave policije.

O događajima je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu koji je naložio da se lica upozore i isprate na adresu stanovanja, te da se protiv njih podnesu krivične prijave zbog sumnje da su počinila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Bonus video: