U Podgorici krivične prijave protiv troje maloljetnika

Sedamnaestogodišnji B.L i dvije godine mlađi E.H. osumnjičeni za pet krivičnih djela - teška krađa u pokušaju na štetu pravnih lica u Podgorici
6418 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Policija u Podgorici podnijela je krivičnu prijavu protiv dva maloljetnika, zbog sumnje da su počinili pet krivičnih djela - teška krađa u pokušaju i dva krivična djela - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Osim toga, kako je saopšteno iz Uprave policije, još jedna osoba je procesuirana zbog krivičnog djela - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Sumnja se da su B.L (17) i E.H. (15) počinili pet krivičnih djela teška krađa u pokušaju na štetu pravnih lica u Podgorici. Ova dva lica su zatečena u naselju Vrela Ribnička poslije 13,00 časova čime su prekršili privremenu mjeru zabrana kretanja vikendom u vremenskom periodu od 13.00 do 05.00 časova narednog dana", saopšteno je iz policije.

Takođe, u naselju Konik je poslije 13 časova zatečen S.B. (17) koji je prekršio istu privremenu mjeru i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Bonus video: