Pljevlja: Prekršio zabranu kretanja, pa bježao policiji?

Osnovni državni tužilac u Pljevljima se izjasnio da u radnjama E.A. postoje elementi krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti
9493 pregleda 0 komentar(a)
Policija (ilustracija), Foto: Filip Roganović
Policija (ilustracija), Foto: Filip Roganović

Zbog kršenja naredbe o zabrani kretanja u periodu od 19 do 5 časova, pljevaljska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv E.A. (48) mještanina pljevaljskog sela Vilići.

“Policijski službenici CB Pljevlja su 11. aprila oko 1.15 časova tokom kontrole poštovanja naređenih mjera u cilju suzbijanja zaraze koronavirusom, na putnom pravcu Pljevlja - Đurđevića Tara u mjestu Odžak primjetili i pokušali da zaustave putničko vozilo marke “Audi” koje nije stalo na znak “STOP” već se velikom brzinom udaljilo u pravcu Đurđevića Tare. Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici su u jutarnjim časovima u selu Vilići, opština Pljevlja pronašli ovo vozilo kao i vozača A.E (1972) iz ovog sela, koje je po pozivu pristupilo u CB Pljevlja radi prikupljanja obavještenja”, navodi se u saopštenju policije koje je potpisao načelnik Dragan Slavulj.

O događaju je upoznat Osnovni državni tužilac u Pljevljima koji se izjasnio da u radnjama E.A. postoje elementi krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Bonus video: