ODREĐENO MU ZADRŽAVANJE

Crnogorski državljanin uhapšen u BG: Policija provjerava da li je pokušao da ubije Nikšićanina i Beograđanina

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu
30661 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2020. 12:49h

Navodni član kavačkog kriminalnog klana Miloš Miljanović (33) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je juče naoružan i maskiran utrčao u kafić na Vračaru, a potom i pobjegao iz njega, nakon što je petočlana ekipa za stolom, prema kojoj se uputio, uspjela da pobjegne. 

Srpska policija na teret mu stavlja krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema saznanjima Vijesti srpska policija provjerava da li je pokušao da ubije Nikšićanina i Beograđanina koji su u lokalu sjedjeli sa trojicom prijatelja. Njih dvojica navodno su bliski škaljarskom kriminalnom klanu. 

Srbijanska policija je prilikom pretresa stana u kom je uhapšen Miljanović pronašla automatski pištolj „uzi“ sa prigušivačem, silikonsku masku i garderobu koju je nosio prilikom ulaska u kafić.

Srpski mediji prenose da tamošnja policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, intenzivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Miljanoviću je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.