RADOJE ZVICER POGOĐEN SA VIŠE HITACA

Vođa "kavčana" teško ranjen u Ukrajini (VIDEO)

Napadači su nakon pucnjave zapalili automobil, prilikom čega je plamen zahvatio jednog od njih
107740 pregleda 28 komentar(a)
Zvicer, Foto: Arhiva
Zvicer, Foto: Arhiva
Ažurirano: 26.05.2020. 23:25h

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, Radoje Zvicer, teško je ranjen u Ukrajini, saopšteno je Vijestima nezvanično iz vrha Uprave policije.

Prema saznanjima Vijesti, u njega je ispaljeno više hitaca.

Kako prenosi ukrajinski portal "Obzrevatel" na Zvicera su pucala dva muškarca koja su se nalazila u autu "Mercedes-smart".

Na Zvicera je pucano u elitnom djelu Kijeva, u blizini kompleksa "Novopečerski Lipki" u Dragomirovoj ulici.

Napadači su nakon pucnjave zapalili automobil, prilikom čega je plamen zahvatio jednog od njih.

Kijevska policija traga za dvije muške osobe, od kojih jednu opisuju kao muškarca između 30-45 godina. visine 185 cm koji ima opekotine na licu.

Drugog napadača opisuju kao muškarca između 35 i 40 godina, visine između 175 i 180 cm sa zelenom sportskom kapom, crnom duksericom i bijelom medicinskom maskom.

Policija Kijeva: Istražujemo sve okolnosti pucnjave

Policija Kijeva saopštila je da su u 18 sati i 20 minuta obaviješteni da je ranjen nepoznati muškarac u Ulici Dragomirova u glavnom gradu Ukrajine.

"Povrijeđeni muškarac hospitalizovan je sa prostrjelnom ranom. Službenici policije na mjestu događaja istražuju sve okolnosti zločina", navodi se u saopštenju kijevske policije.

Oni preciziraju da je danas u 18 sati i 20 minuta gradska policija na specijalnoj liniji 102 dobila dojavu o pucnjavi na muškarca starog 37 godina, ali da su počinioci nepoznati.

"Istražne i operativne grupe glavnih i okružnih policijskih odjeljenja, kriminolozi, kinolozi i predstavnici drugih relevantnih službi odmah su krenuli na poziv. Na mjestu događaja policijski službenici sprovode prioritetne istražne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti zločina", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas