Žabljačanin vozio 145 km/h, Danilovgrađanin vozio sa 2,78 promila alkohola u krvi

Iz Uprave policije su kazali da je M.S. uhapšen zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i on je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden sudiji za prekršaje, gdje mu je nakon sprovedenog postupka sudija izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana

11350 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je dva vozača zbog grubog kršenja saobraćanjih propisa, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Na putnom pravcu Plužine – Šavnik policija je zaustavila vozilo marke "Renault" kojim je upravljao M.S. (48) iz Žabljaka, a koji se kretao brzinom od 145 km/h iako je na toj dionici puta saobraćajnim znakom maksimalna dozvoljena brzina ograničena na 50 km/h", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je M.S. uhapšen zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i on je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden sudiji za prekršaje, gdje mu je nakon sprovedenog postupka sudija izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

U saopštenju se navodi da je uhapšen i Lj.Đ. (68) iz Danilovgrada zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

"Njemu je sud za prekršaje nakon sprovedenog postupka izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana. Saobraćajna policija je ovo lice zatekla kako upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2.78 g/kg", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: