Na Cetinju uhapšena jedna osoba sa potjernice: Oduzete dvije puške i 70 komada municije

"Preduzimajući dalje mjere i radnje prema ovom licu, cetinjska policija je postupila po naredbi nadležnog suda i izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi D.L. Pronađene su i oduzete dvije puške u ilegalnom posjedu, kao i 70 komada različite vrste municije", navodi se u saopštenju Uprave policije

7726 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Cetinjska policija uhapsila je D.L. za kojim je bila za kojima je Osnovni sud u Prijestonici raspisao nacinalnu potjernicu zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od dvije godine zbog počinjenog krivičnog djela prevara, saopšteno je iz Uprave policije.

"Preduzimajući dalje mjere i radnje prema ovom licu, cetinjska policija je postupila po naredbi nadležnog suda i izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi D.L. Pronađene su i oduzete dvije puške u ilegalnom posjedu, kao i 70 komada različite vrste municije", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O navedenom događaju upoznat je nadležni državni tužilac koji je naložio da se pronađeno oružje i municija proslijede na vještačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

"D.L., za kojim je bila raspisana nacionalna potraga je lišen slobode i biće sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje zatvorske kazne", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: