Markovića uhapsio specijalac u čijoj se vikendici krio

"Nakon utvrđivanja identiteta i lišenja slobode, M.M. je od strane pripadnika Sektora specijalne policije i službenika Sektora granične policije predat na dalje postupanje službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije", kazali su iz UP

48663 pregleda 359 reakcija 34 komentar(a)
Marković, Foto: Privatna arhiva
Marković, Foto: Privatna arhiva

Miloša Markovića (31), osumnjičenog za ubistvo Saše Klikovca (38) uhapsio je specijalac u čijoj se vikendici krio.

Kod njega je pronađen i pištolj, koji mu je tom prilikom oduzet.

"M.M. koji je osumnjičen za ubistvo S.K. je lišen slobode od strane pripadnika Sektora specijalne policije u saradnji sa službenicima Sektora granične policije. Naime, po saznanju da u njegovoj porodičnoj vikendici na Adi Bojani, koja je namijenjena za rentiranje, boravi lice koje nije dalo na uvid lična dokumenta prilikom iznajmljivanja smještaja, policijski službenik Sektora specijalne policije, posumnjavši da se radi o licu koje svjesno prikriva svoj identitet iz nekog razloga, se uputio na lice mjesta sa namjerom utvrđivanja njegovog identiteta", saopšteno je iz UP.

Kažu da je na putu ka Adi Bojani, pripadnik Sektora specijalne policije o svemu obavijestio najbližu patrolu, službenike Sektora granične policije, koji su zajedno sa njim izašli na lice mjesta u cilju preduzimanja službenih radnji.

"Po dolasku na pomenutu lokaciju zatečen je M.M. koji se sumnjivo ponašao. Policija je pristupila preduzimanju službenih radnji kojom prilikom od ovog lica pripadnik Sektora specijalne policije oduzeo pištolj u ilegalnom posjedu i lišio ga slobode. Nakon utvrđivanja identiteta i lišenja slobode, M.M. je od strane pripadnika Sektora specijalne policije i službenika Sektora granične policije predat na dalje postupanje službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije", kazali su iz UP.

Povezani članci

29. Jul 2020.

Marković iznajmio kućicu od roditelja policajca

Bonus video: