OSUMNJIČeNI PRIVEDEN TUŽILAŠTVU

Nikšić: Pronađen metadon, uhapšena jedna osoba

"Postupajući po naredbi sudije za Istragu Višeg suda u Podgorici policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi I.V. Pretresom stana pronađeno je pakovanje sa sadržajem opojne droge metadon"

7653 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tridesetdevetogodišnji I.V. iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Uprave policije saopštili su da su tridesetdevetogodišnjaka uhapsili službenici Centra bezbjednosti Nikšić, koji planski i u kontinuitetu postupaju prema licima koja se bave tzv. uličnom prodajom narkotika.

"Sprovedena je kriminalistička obrada lica M.V. koja je ukazala na sumnju da se I.V. (39) iz Nikšića bavi ovom nezakonitom radnjom. Postupajući po naredbi sudije za Istragu Višeg suda u Podgorici policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi I.V. Pretresom stana pronađeno je pakovanje sa sadržajem opojne droge metadon. O preduzetim mjerama i radnjama obaviješten je nadležni državni tužilac koji je naložio da se imenovani I.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. I.V. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu", saopšteno je iz UP.

Preporučujemo za Vas