akterke skandala u specijalnoj bolnici u dobroti

Uhapšene lažne doktorice

Božićeva uhapšena u Petrovcu, nakon što je u Kolašinu privedena Milica S, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala

61075 pregleda 134 reakcija 27 komentar(a)
Gošće pale zbog prostitucije, Foto: Facebook.com
Gošće pale zbog prostitucije, Foto: Facebook.com

Državljanka Srbije Jasna Božić (37) uhapšena je zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije.

Lisice na ruke stavljene su joj nakon što je u Kolašinu privedena Milica S, takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Njih dvije su akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, iz novembra prošle godine, kazao je sagovornik “Vijesti” iz Uprave policije.

Osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, tada je na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dvije bile “gošće” osuđenika.

Nakon hapšenja Božićeve, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odjeljenju bezbjednosti Kotor, zbog sumnje da je umiješana u posredovanje u prostituciji.

Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Božićeva počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.

“Na način što je u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S... Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina”, saopšteno je iz UP.

Božićeva je uhapšena u Petrovcu, a potom je budvanska policija sprovela u Centar bezbjednosti Podgorica, gdje su inspektori od nje prikupili obavještenja i oduzeli joj telefon.

Preporučujemo za Vas