Uhapšena dvojica vozača: Vozili 192 i 181 kilometar na sat

"Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i neodgovornim ponašanjem tokom vožnje, ne ugrožavaju svoje i živote drugih učesnika u saobraćaju", kaže se u saopštenju

14828 pregleda 103 reakcija 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Obavljajući poslove kontrole učesnika u drumskom saobraćaju, policijski službenici Grupe za bezbjednost saobraćaja su danas, zbog prekoračenja dozvoljene brzine, na dijelu puta Virpazar - Bar, registrovali i sankcionisali vozača P.B. (29) iz Bara, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da se P.B. kretao vozilom marke BMW, brzinom od 192 km/h na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina 100 km/h.

"Takođe, juče, na istom dijelu magistralnog puta, sankcionisan je vozač D.A. (50) iz Podgorice koji se kretao motociklom marke Ducatti brzinom od 181 km/h, na dionici puta gdje je dozvoljena brzina 100 km/h", saopšteno je iz UP.

Oni su naveli da su zbog pocinjenog prekršaja, vozači u skladu sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima, isključeni iz saobraćaja, lišeni slobode i privedeni nadležnom sudu za prekršaje u Baru.

"Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i neodgovornim ponašanjem tokom vožnje, ne ugrožavaju svoje i živote drugih učesnika u saobraćaju", kaže se u saopštenju.

Bonus video: