u ulici Svetozara Markovića u Podgorici

Uhapšene dvije osobe: Osumnjičene za pomaganje Jovoviću nakon pucnjave

Jovović je uhapšen zbog sumnje da je sredinom avgusta pokušao da ubije Stefana Vujačića u njegovoj kancelariji u ulici Svetozara Markovića u Podgorici

15401 pregleda 1 komentar(a)
Uviđaj nakon pucnjave 19. avgusta, Foto: Savo Prelević
Uviđaj nakon pucnjave 19. avgusta, Foto: Savo Prelević

Uprava policije je uhapsila V.P. (23) i D.M. (36) , zbog sumnje da su pomagali Vladimiru Jovoviću (34), koji je osumnjičen za krivično djelo ubistvo u pokušaju. 

Jovović je uhapšen zbog sumnje da je sredinom avgusta pokušao da ubije Stefana Vujačića u njegovoj kancelariji u ulici Svetozara Markovića u Podgorici. 

"Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su sproveli proaktivne istražne aktivnosti kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima je 19. avgusta u ulici Svetozara Markovića, upotrijebljeno vatreno oružje i kojom prilikom je povrede zadobio S.V. (30)", navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Kako su kazali, "policija je dva dana kasnije lišila slobode V.J. (34) za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu S.V." 

"Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo pomoć učiniocu nakon počinjenog krivičnog djela slobode su lišeni V.P. (23) i D.M. (36) koji će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu", dodaje se u saopštenju.