Simić prebijena, pa zadavljena?

Nestanak Simićeve prijavljen je 6. septembra, nakon što se nije ukrcala u avion kojim je trebalo da odleti u Kanadu

62307 pregleda 174 reakcija 32 komentar(a)
Uhapšen u Foči: Marić, Foto: Privatna arhiva
Uhapšen u Foči: Marić, Foto: Privatna arhiva

Ljiljana Simić (54) prvo je pretučena, pa zadavljena, a osumnjičeni za ubistvo potom su pokušali da zapale njeno tijelo.

To je “Vijestima” kazao njen bivši suprug Vladimir Krstanović, navodeći da je to saopštila inspektorka koja ih je pozvala nakon što je identifikovano tijelo kanadske državljanke.

“Rekla nam je da su nalazi pokazali da je Ljiljana pred smrt bila prvo prebijena, nakon toga je zadavljena. Pokušali su i da zapale njeno tijelo, kako bi pokušali da izbrišu svaki trag”, rekao je on.

Dodao je da je doskorašnji partner njegove bivše supruge identifikovao Ljiljanu Simić.

Zoran Marić (54) osumnjičeni za ubistvo juče je uhapšen u Foči, a dan ranije u Herceg Novom i njegov navodni saučesnik Radomir Delić (57).

Deliću je sudija za istragu Višeg suda juče odredio pritvor do 30 dana.

Nestanak Simićeve prijavljen je 6. septembra, nakon što se nije ukrcala u avion kojim je trebalo da odleti u Kanadu.

Iz Uprave policije juče je saopšteno da su nedugo zatim operativnim putem došli do saznanja da postoji vjerovatnoća da je ubijena.

Njeno beživotno tijelo pronađeno je 18. septembra u selu Mokrine, nadomak Herceg Novog, nakon čega je u tom gradu uhapšen Delić.

“NCB Interpol Podgorica je nakon saznanja da Z.M. ne boravi u Crnoj Gori, raspisao međunarodnu potjernicu za ovim licem. Odmah po raspisivanju potjernice policija Republike Srpske je efikasnom akcijom lišila slobode ovo lice u Foči”, saopšteno je iz UP.

Bonus video: