Budvanin uhapšen na Žabljaku: Osumnjičen za prodaju droge

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Pljevljima policija je 3.oktobra pretresla kuću u ulici Narodne revolucije koju koristi osumnjičeni K.N, "gdje je pronašla tri providne plastične kese u kojima se nalazila opojna droga marihuana, u ukupnoj količini od 192,5 grama"

12514 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanina K.N. (24) pljevaljska policija je sprovela višem tužiocu u Bijelom Polju zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su, u cilju suzbijanja ulične prodaje i distribucije opojnih droga na teritoriji opštine Pljevlja i Žabljak, 3.10.2020. godine Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju, uz krivičnu prijavu, sproveli lice K.N. (1996) iz Budve, koji je lišen slobode od strane službenika OB Žabljak, na Žabljaku nakon čega je sproveden u CB Pljevlja", navodi se u saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja kojeg je potpisao načelnik Dragan Slavulj.

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Pljevljima policija je 3.oktobra pretresla kuću u ulici Narodne revolucije koju koristi osumnjičeni K.N, "gdje je pronašla tri providne plastične kese u kojima se nalazila opojna droga marihuana, u ukupnoj količini od 192,5 grama".

"Daljom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je ovo lice 3.10.2020. godine oko 3.30 časova u kući u ulici Narodne revolucije u Pljevljima prodalo P.M. iz Pljevalja još 105,5 grama opojne droge marihuane za iznos od 300 eura. Ukupno je oduzeto 298 grama opojne droge marihuana i ista će biti upućena u Forenzički centar u Danilovgrad na dalja vještačenja", navodi se u saopštenju CB Pljevlja.

Bonus video: